SteinKåreSkytteren

Tesla på langtur

Categories:
#elbil #tesla

Nå kan det høres ut som om jeg har kjøpt meg en Tesla model S, men det stemmer ikke. Jeg har uten tvil hatt lyst på en. Mange ganger. Det er noe strålende ingeniørkunst over den. Som ingeniør lar jeg meg forføre.

Det er tydligvis mange som liker Tesla model S. Mens jeg kjørte oppover til Øyer fra Oslo i dag passerte jeg 8 stykker mellom Biri og Hafjell. Da jeg reiste nedover igjen ble jeg liggende bak en. Det kan virke som som kunne valgte brukte Tesla på tur til hytta i helga.

Det er mange argumenter for å bruke elbil på hytta. Det er blir fort en opplisting av økonomiske og miljømessige grunner. Det har mange gjort før. For meg er de empiriske bevis avgjørende; Mange velger å bruke sin model S på langtur. Elbilen har faktisk tatt steget til å bli en bil av første klasse.